0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Obujamo spomine - V tretje je šlo rado z brati Prevc

Iz naših arhivov: Tretje druženje v letu 2017 s skakalci Prevc v salonu pohištva Žabnica
Obujamo spomine - V tretje je šlo rado z brati Prevc

V maju 2017 smo v salonih Prevc gostili tretjega iz serije dogodkov z brati Prevc.

Dogodek s pomenljivim naslovom V tretje gre rado s Petrom, Cenetom in Domnom Prevc je bil pred šestimi v salonu Žabnica, po končani vrhunski skakalni sezoni za vse brate Prevc. Pred salonom pa so se najmlajši lahko pomerili v skokih na Mini Planici. Na dogodku smo se družili, pili kavo, skakali, modrovali o skokih, treningih, smučeh in še o čem. 

Zabave je bilo dovolj za vse, prav tako pa tudi dovolj priložnosti poklepetati z našimi skakalci. Peter Prevc je povedal marsikaj o svoji razgibani, uspehov polni, športni poti. Cene Prevc je na hudomušen način predstavil delovni dan smučarskega skakalca, Domen Prevc pa je prispeval svoj pogled na življenje vrhunskega športnika in življenje v veliki družini. Z nami je bil tudi Peter Slatnar, ki je delil svoje bogato znanje s področja izdelovanja skakalnih smuči vse od svojih poslovnih začetkov dalje. Dogodek sta povezovala naša dobra znanca Monika Tavčar in Anže Zevnik. 

Za nami je bil edinstven športno-družabni dogodek, ki ga velja še kdaj ponoviti. 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo