0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Olimpijski podprvaki v smučarskih skokih

Srebrn zaključek v Pekingu

Lovro Kos, Cene Prevc, Timi Zajc in Peter Prevc so na olimpijskih igrah v Pekingu na ekipni tekmi osvojili srebrno medaljo! Smučarski skakalci so Sloveniji zagotovili sedmo kolajno na letošnjih zimskih olimpijskih igrah v Pekingu, tretjo srebrno! Slovenci so blesteli na ekipni tekmi na veliki skakalnici, potem ko so bili vseskozi med prvim in drugim mestom. Na koncu so bili boljši od naših le severni sosedje Avstrijci, ki so postali olimpijski prvaki s prednostjo 8,3 točke pred Slovenijo! Bero Slovenije so skakalci povečali na sedem kolajn, dve zlati, tri srebrne in dve bronasti kovini žlahtnega leska. Iskrene čestitke, bravooooooo smučarski skakalci.
Olimpijski podprvaki v smučarskih skokih

Lovro Kos, Cene Prevc, Timi Zajc in Peter Prevc so na olimpijskih igrah v Pekingu na ekipni tekmi osvojili srebrno medaljo!

Smučarski skakalci so Sloveniji zagotovili sedmo kolajno na letošnjih zimskih olimpijskih igrah v Pekingu, tretjo srebrno! Slovenci so blesteli na ekipni tekmi na veliki skakalnici, potem ko so bili vseskozi med prvim in drugim mestom. Na koncu so bili boljši od naših le severni sosedje Avstrijci, ki so postali olimpijski prvaki s prednostjo 8,3 točke pred Slovenijo! Bero Slovenije so skakalci povečali na sedem kolajn, dve zlati, tri srebrne in dve bronasti kovini žlahtnega leska.

Iskrene čestitke, bravooooooo smučarski skakalci.

Vir: sloski.si, delo.si/sport, facebook.com/CenePrevc 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo