0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Oprema apartmajev Hrvaška in Slovenija

Hrvaška Istra...Slovenija... VSE ZA OPREMO APARTMAJEV: široka ponudba pohištva, izmera prostora, osebno svetovanje in izris idejnega načrta, izdelava pohištva po meri, organiziran prevoz in vnos v stanovanje, strokovna in prijazna montaža pohištva.
Oprema apartmajev Hrvaška in Slovenija

VSE ZA OPREMO APARTMAJEV:                                                       

  • široka ponudba pohištva, izmera prostora, osebno svetovanje in izris idejnega načrta
  • izdelava pohištva po meri, organiziran prevoz in vnos v stanovanje, strokovna in prijazna montaža pohištva

1. CELOVITA REŠITEV
Vsak počitniški objekt je celota zase in predvsem tu je pomembno, da je v njem vse, kar potrebujete tako v kuhinji, dnevnem prostoru in spalnem prostoru. Običajno je to manjši objekt, kjer šteje vsak dobro izkoriščen centimeter.

2. VSE NA ENEM MESTU
Največja prednost je vsekakor ta, da lahko vse pohištvo naročite na enem mestu in pri enem svetovalcu: mini kuhinje oz. kuhinje po tekočem metru s pripadajočo belo tehniko; manjše jedilnice; predsobne stene in vgradne drsne omare po tekočem metru za predsobo ali mansardo; postelje različnih dimenzij in materialov.

3. POPOLNA PRILAGODLJIVOST
Mogoče v naši spletni ponudbi še niste našli sobe, kuhinje, sedežne garniture ali ležišča, ki bi popolnoma ustrezal vašim željam? Iščete pohištvo iz lesa smreke, borovca, hrasta, češnje? Pohištvo izdelamo tudi po meri in se popolnoma prilagodimo vašim željam glede postavitve, materialov, barv in dimenzij.

4. IZMERA PROSTORA
Pred naročilom pohištva pridemo v vaš kraj, kjer skupaj preverimo, ali idejni načrt ustreza dejanskem stanju in po potrebi naredimo še popravke in uskladitve naročila. Pridemo povsod po Sloveniji, v Slovensko in Hrvaško Istro, na Koroško. Preverite pri svetovalcih v obeh salonih.

5. AKCIJSKA PONUDBA POHIŠTVA
Vsak mesec pripravljamo posebno akcijsko ponudbo pohištva in izbira znotraj te ponudbe pomeni, da je vaš prihranek lahko še večji. Nakup pri nas se vedno splača!

 


Kontaktna oseba: David Križman 051/ 314 - 862

3D IZRIS POHIŠTVA


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo