0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Opremljamo sosesko Taber v Cerkljah

Breaking news

Do pohištva za varovano stanovanje po zelo ugodni ceni
Opremljamo sosesko Taber v Cerkljah

Če korakate proti najboljšim letom svojega življenja, je velika verjetnost, da vsaj malo razmišljate o svoji prihodnosti. Sicer takole na daljavo ne moremo vedeti, kaj vas bo v tem življenjskem obdobju naredilo srečne, lahko pa predvidevamo.

Eden od korakov v pravo smer je zagotovo nakup varovanega stanovanja v soseski Tabor v Cerkljah. Drugi korak pa je oprema stanovanja, ki vam bo ustrezala v tem zlatem življenjskem obdobju. 

V salonih pohištva Prevc vam skupaj s podjetjem Prva hiša ponujamo ekskluzivne ugodnosti. Od vrednosti celotnega projekta vam odštejemo dodatni 15% popust.

Vsekakor bomo poskrbeli, da boste v jeseni svojega življenja zaživeli življenje, kot ste si ga od nekdaj želeli. Kakovostno, srečno in zadovoljno v popolnem ambientu, izdelanim po vaši meri. In vedno vam bomo na voljo za idejo, nasvet ali pa kar tako.


V salonih pohištva Prevc vas pričakujeta

Salon Žabnica Nina Bratož  tel.: 031 524 004
Alples studio BTC David Križman tel.: 031 603 523

Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.