Trikrat hura za predale v kuhinji
En predal, dva predala, trije predali, deset predalov...
Predali v kuhinji? Ja seveda! Absolutno. Nikoli jih ni preveč. Naj gre za zunanje predale ali tiste, ki so znotraj kuhinjskih omar ali pa tiste v podnožju kuhinje.
Običajno so predali izdelani v širini 60 ali 80 cm, lahko tudi do 100 cm, njihova nosilnost pa je celo do 50 kg. To je pomemben podatek, saj so lahko naše potrebe za shranjevanje živil in posode velike. Kar predstavljajte si težo 20 ali 30 krožnikov enega
na drugem ali pa poln predal moke in konzerviranih živil.
V večini dobrih kuhinj imajo predali polni izvlek in mehko zapiranje. Priporočamo tudi protizdrsne podloge, ki hkrati tudi olajšajo čiščenje predalov. Predali imajo funkcijo shranjevanja živil, posode, pribora, kuhinjskih pripomočkov in čistil.
In prav zares, nikoli jih ni preveč. To pa je pomembna informacija, ki jo morate vedeti ob načrtovanju nove kuhinje.
Nazaj na seznam