0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradne omare - vsak jih lahko ima

Ali lahko pokukamo v vašo garderobno omaro?
Vgradne omare - vsak jih lahko ima

Dom ni samo prostor, kjer se prehranjujemo in počivamo. Doma radi preživljamo proste urice z najbližjimi. Tu nam je udobno in primerno času, ki ga imamo na razpolago, za dom tudi skrbimo. Želimo, da je dom čist in urejen in da imamo prostor za vse stvari, ki jih potrebujemo, zato vam toplo priporočamo vgradne omare po meri.

Vgradne omare vam pomagajo vzdrževati red v omari. Notranjost izberete po svojih željah -  sami določite, kje in koliko boste imeli polic, izvlečnih polic in košar, predalov in predalnikov.

V tovrstne omare lahko pospravite zelo veliko stvari, ker jih odlikuje ogromno odlagalnega prostora. Vanje shranite ženska, moška in otroška oblačila, perilo in modne dodatke, posteljnino, pregrinjala, vzglavnike, igrače … Pa mogoče še kaj. 

Skrito – odkrito – vsa oblačila so praktično na dosegu rokeNotranjost omare je osvetljena. Brez težav lahko najdete, kar iščete, ker je notranjost pregledna in svetla.

Brez skrbi, v vašo garderobno omaro lahko pogledajo tudi drugi.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo