Vsaka kuhinja je unikatna mojstrovina

Vsaka kuhinja je unikatna mojstrovina, ki zahteva svoj čas že od prve ideje dalje. Ker je prostor del širšega bivalnega prostora in povezan z jedilnico ter dnevno sobo v enovit dnevni prostor, ga je potrebno zelo skrbno načrtovati.
1. pravilo načrtovanja: UDOBJE
Kuhinjo kupujete za daljše obdobje, desetletje ali dve in ne le za nekaj mesecev. Upoštevajte vaše navade. Koliko časa vsak dan preživite v kuhinji? Koliko časa vam vzame kuhanje, priprava hrane, uživanje hrane? Koliko družinskih članov uporablja kuhinjo in kako pogosto v njej gostite prijatelje in sorodnike? Smiselna naj bo postavitev površin za pripravo hrane, kuhanje in pomivanje. Ocenite velikost shranjevalnih površin, ki jih nujno potrebujete.
Delovne površine, omarice in predali naj bodo prilagojeni višini uporabnika. Enako naj velja za pečico, pomivalni stroj in viseče stenske omarice. BlueMotion tehnologija pa omogoča tiho, mehko in počasno zapiranje vrat predalov in izvlečnih shranjevalnih omar.
3. pravilo načrtovanja: VARNOST
Pogosto smo v dvomih, koliko teže lahko prenesejo predali in omarice. Danküchen sistem dvojnih širših letev za obešanje brez doplačila ponuja dvojno varnost in vaši dvomi postanejo preteklost.
4. pravilo: LEPOTA JE V PODROBNOSTIH
Vsaka podrobnost prispeva delček v celoten mozaik celovitega dizajna in popolnega izgleda vaše nove kuhinje. Predali s steklenimi poviški poskrbijo za odličen videz, boljši pregled nad vsebino in boljšo osvetlitev notranjosti.
Nazaj na seznam