0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Pisarniško pohištvo Magnet

Pisarniško pohištvo Magnet

Prostor, kjer vam bo udobno in boste ustvarjalni. Pohištvo v beli barvi in v svetlih tonih lesa nudi mir in sproščenost pri delu. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Delate od doma in si želite delovni kotiček. 

Bolj produktivni boste v lastni sobi, kjer imate mir kot pa v kotičku dnevne sobe, spalnice ali celo v delu kuhinje. Seveda je vse odvisno od tega, koliko prostora bo na voljo. V domači pisarni naj kraljuje pisalna miza, če je le možno večje globine. Privoščite si visoko omaro s policami in nizek predalčnik. Med elementi pohištva Magnet so lesene stenske obloge s katerimi boste elegantno zaprli steno pri pisalni mizi. Ne pozabite na ergonomski stol, na katerem lahko sedite več ur.

Pohištvo za opremo pisarne.

V ponudbi je velika izbira kakovostnih pisalnih miz (debelina 38 mm), katere se prilagajajo uporabniku in samemu prostoru. Odlična dopolnitev je predalnik na koleščkih, razne police ali regalčki nad mizo, visoke zaprte omare za dokumente, nizke globoke omarice za tiskalnik.,..
Pri opremi za pisarne se držite minimalizma. Miza naj bo urejena, kabli skriti, stene naj bodo svetlih barv, poskrbite da bo dovolj svetlobe, počutje bo boljše in bolj boste kreativni.

Barvni izbor

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo