0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnica Medeja

Brezčasna belina, prepojena z udobjem.

Spalnica Medeja

Brezčasna belina, prepojena z udobjem.

Ko si v dvomih, izberi belo. Elegantna a prav nič dolgočasna. Idealna za umiritev pred spanjem in zbistritev pogleda v jutranjih urah. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po spalnico

V spletno trgovino

Opis izdelka

Posebnosti spalnice Medeja

Prednost Alples spalnice Medeja je njena prepoznavna bela barva v beli tempo in beli lak sijaj varianti. Sestavljena je iz elementov iz kvalitetnih materialov, kar je garancija za brezhibno stanje spalničnih komponent še veliko let.

V spalnici Medeja še posebej do izraza pridejo različni svetlobni elementi, kot so garderobna in posteljna svetila. Na voljo je tudi širok nabor elementov za notranjo opremo omar, za piko na i pa so na razpolago tudi ogledala.

  • 8 različic korpusov garderobnih omar
  • možnost izbire med klasičnimi in drsnimi vrati
  • možnost izbire postelje z dvižnim dnom
  • številni elementi za opremo notranjosti garderobne omare
  • zaobljeni robovi postelj
  • po elementih sestavljivo pohištvo

Dokumenti

Kakovost, varnost in dolga življenjska doba so tri najbolj izrazite značilnosti Alples spalnic. Znane so tudi po svojih čistih linijah, ki jih razgibamo z različnimi barvnimi kombinacijami. Osebno noto prostoru dajejo uporabniku v celoti prilagojeni spalnični elementi, notranji elementi pa prostor spremenijo v bolj funkcionalen in urejen.

Svetlo enobarvno pohištvo spalnice Medeja prostoru daje prav posebno energijo in hkrati ustvarja neskončno možnosti za dekoracijo v svetlih ali temnejših odtenkih. Spalnica, ki je trajna, dostopna in kjer je prefinjenost zagotovljena.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo