0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Eksplozija Domna in previdni skoki Petra Prevca

Na prvih dveh tekmah smo občutili pravo eksplozijo 17-letnega Domna Prevca in notranji boj sedem let starejšega brata Petra. Domna do uspehov vodita igrivost in predrznost, s katerima si je znova nadel rumeno majico vodilnega v svetovnem pokalu.

Rumena majica je zopet od Domna Prevca.

Klingenthal je postal kraj, kjer naši skakalci odlično skačejo. Domen Prevc je z drugo zmago v svetovnem pokalu znova oblekel rumeno majico vodilnega v smučarskih skokih. Komaj 17-letni skakalec kranjskega Triglava je že na začetku svetovnega pokala nakazal, da je iz pravega testa. V finalu sta od Slovencev nastopila še Peter Prevc in Jurij Tepeš

»Ko sem pristajal v drugo, sem opazoval zeleno črto in takoj vedel, da bo zelo tesno. Če sem iskren, zmage nisem pričakoval, zato sem zdaj seveda toliko bolj zadovoljen z razpletom,« je bil vesel Domen Prevc. Domen ima zdaj 16 točk naskoka pred Nemcem Severinom Freundom.

Na dobre skoke Petra Prevca bo pa potrebno počakati še nekaj tekem. Precej bolj umirjeni so trenerji, ki vedo, da Petru manjka zelo malo do vrhunskih skokov. Peter ve, kakšna je bila pot na vrh, nikoli ni prehiteval in ob tem, ko je še vedno vrhunsko pripravljen, mora poiskati pot brez bližnjic.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo