0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Na tekmo v Kuusamo Peter in Domen Prevc

Od naših skakalcev sta najbolj izstopala Peter Prevc in Jurij Tepeš, počasi se jima je začel približevati tudi Domen Prevc.

Najboljši slovenski smučarski skakalci so v pripravah za prihajajočo sezono svetovnega pokala 2016/17 že opravili prve skoke na ledeni smučini. Po dveh treningih v Garmisch-Partenkirchnu so namreč preživeli še štiri dni na napravi v Oberstdorfu.

Od naših skakalcev sta najbolj izstopala Peter Prevc in Jurij Tepeš, počasi se jima je začel približevati tudi Domen Prevc. Omenjeno trojico je strokovno vodstvo že uvrstilo v ekipo za uvodni tekmi v Kuusamu (25. in 26.11. 2016), kandidati za druga tri mesta so Nejc Dežman, Jaka Hvala, Anže Lanišek, Cene Prevc in Anže Semenič, ki so s posameznimi skoki nakazali višjo raven pripravljenosti kot, denimo, v enakem obdobju lani.

Mi se že veselimo nove sezone.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo