0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dom v najlepših letih

Verjamemo, da bo iz nove kuhinje velikokrat dišalo, še posebej po piškotkih in pecivu, ki jih gospa z veseljem speče za celo družino.
Dom v najlepših letih

Kuhinja Alples, model Urbana, je že v marcu polepšala dom zakoncev v najlepših letih. Kuhinja je postavljena v Železnikih.

V salonu Žabnica so jo oblikovali glede na želje stranke, bela lak mat barva front je lepo barvno zaključena s sivim hrastom. Velikost kuhinje je 230 x 292 cm. Stranka je izbrala kuhalno ploščo in pečico Bosch, korito Blanco in kuhinjsko napo Faber. Steklena stenska obloga s kamni, orhidejami in bambusom pa doda še ščepec narave in zaključi kuhinjski prostor v prijetno celoto.

Stranka pravi, da ima sedaj dovolj delovne površine za kuhanje in peko ter zadosti shranjevalne površine z nizom visečih in visokih omaric.

Verjamemo, da bo iz nove kuhinje velikokrat dišalo, še posebej po piškotkih in pecivu, ki jih gospa z veseljem speče za celo družino. In povemo vam, da so odlični, preverjeno!

Stranki hvala za zaupanje in hvala za poslane fotografije kuhinje.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo