0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Je v Šiški še kaj odprtega?

Ja, seveda! Tale kuhinja Urbana Alples zagotovo. Kuhinja je izdelana v priljubljenih barvah, magnolija lak sijaj in hrast naravni, delovna plošča pa je hrast naravni laminat.
Je v Šiški še kaj odprtega?

Kuhinja Alples je postavljena v najbolj pogosti L postavitvi. Velikost levega dela kuhinje je 317 cm, desnega pa 167 cm. Posebnost kuhinje so predali v spodnjem delu kuhinje ter lesena stenska obloga v barvi naravnega hrasta. Pomembna je tudi nadpultna osvetlitev delovne površine.

Stranka pravi, da je model kuhinje s priročnim ročajem prava izbira. Mi pa se stranki zahvaljujemo za zaupanje, saj smo prepričani, da je izbrala takšno kuhinjo, s katero bo zadovoljna 10, 20 let ali celo več. Kuhinjo lepo dopolni jedilnica in dnevna soba, ki sta v istem prostoru.

Kuhinjo so izrisali v Alples studiu BTC, montiral jo je Frenk. Bravo, celotna ekipa!

Kako pa se vam dopade kuhinja Urbana v L postavitvi, bi jo imeli pri vas doma? Za izris kuhinje po meri obiščite Alples studio BTC ali salon Žabnica.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo