0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja Andros Dankuchen

Iz družine Dankuchen kuhinj prihaja moderna lepotica, ki ji daje poseben čar rdeč retro hladilnik, črna vitrina in pult kot jedilna miza.
Kuhinja Andros Dankuchen

Iz družine Dankuchen kuhinj prihaja moderna lepotica, ki ji daje poseben čar rdeč retro hladilnik. Kuhinja je postavljena je na Gorenjskem. Sveti se v beli sijaj(ni) barvi, za prizemljitev pa je uporabljena barva hrast burguesa.

Kuhinja: Dankuchen Andros
Velikost kuhinje: 305 x 270 cm
Ročaji: integrirani ročaj
Gospodinjski aparati: Gorenje

Posebnost kuhinje je črna vitrina, kjer bo stranka zamenjala še bele police s črnimi. Posebna je tudi miza, ki je podaljšek kuhinjskega pulta in je v funkciji jedilnice v kuhinji. V spodnjem nizu kuhinjskih elementov so v glavnem predali, v zgornjem nizu pa viseče kuhinjske omarice.

Kuhinja Andros Dankuchen je v istem prostoru z jedilnico in dnevno sobo, nahaja pa se v kletnih prostorih stanovanjske hiše. Zaradi posebnih želja in mer prostora sta se za kuhinjo zelo potrudila ekipa salona Žabnica in monter Primož. Čestitke za odlično delo!

Stranki hvala, ker nam je zaupala izdelavo kuhinje in nato še delila sliko z nami. 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo