0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja z elegantno vinsko vitrino

Moderna, elegantna, prostorna. Kuhinja se ponaša z elegantno vinsko vitrino, ker so lastniki ljubitelji dobrega vina.
Kuhinja z elegantno vinsko vitrino

Moderna, elegantna, prostorna. Kuhinja z elegantno vinsko vitrino.

Moderna, elegantna, prostorna. Kuhinja se ponaša z elegantno vinsko vitrino, ker so lastniki ljubitelji dobrega vina.

Kuhinja pred vami je kuhinja Alples, brezročajni model Ikona. Moderno pohištvo ravnih linij je postavljeno v dolžini 376 cm in je popolnoma zaprto do stropa. V kuhinji ni odprtih poličk in polic in prostor nima vitrine. Ima pa kuhinjski otok v velikosti 183x 96 cm, kjer je vgrajena kuhalna plošča Bosch, nad njo pa zanimiva napa Faber, model Soft Cube Black Ingo F40. Gre za otočno visečo kuhinjsko napo z upravljanjem na dotik in LED osvetlitvijo.

Kuhinja Alples z otokom stoji v okolici Kranja in je izdelana v prijetnih barvah: beli, hrast halifax, pult in stenska obloga pa sta v črni rustikalni barvi.

V kuhinji smo postavili tudi jedilno mizo v barvi hrast halifax konjak. Kuhalna plošča je iz linije gospodinjskih aparatov Bosch, napa Faber in korito Blanco in armatura prav tako Blanco.

Če ste ljubitelji dobre kapljice tudi vi, bi vas morda zanimalo: vinska vitrina Dunavox je podpultna vgradna vitrina in ima dve področji hlajenja za skupno 17 steklenic. Tako belo kot rdeče vino bo vedno ravno pravšnje temperature. Masivne lesene police in osupljiva svetlo modra osvetlitev notranjosti pa naredi prostor zelo eleganten. Lepo se poda v tale prostor, kaj pravite?

Stranki se zahvaljujemo za zaupanje, želimo ji prijetno bivanje in seveda na zdravje!Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo