0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mansardna kuhinja ob morju

Kuhinje

Apartmaji

Kako v mansardi čim bolj izkoristiti kuhinjo? Predstavljamo vam zanimivo mini kuhinjo, ki smo jo pravkar postavili v Luciji.
Mansardna kuhinja ob morju

Mansarda je poseben izziv pri opremljanju. To velja za vse prostore, še posebej pa za kuhinjo.

Predstavljamo vam zanimivo mini kuhinjo, ki smo jo pravkar postavili v Luciji. Levo kuhinjsko krilo je v mansardnem delu in ima eno samo visečo omarico z odlagalno poličko na levi strani. Delovni pult v barvi marmor Verona je dolg 165 cm in globok 72 cm. S tem je stranka pridobila več delovne površine. Tudi korito in kuhalna plošča sta varčna s prostorom. Korito Franke je enojno, kuhalna plošča Gorenje pa je plinska in ima dve kuhališči.

Desno kuhinjsko krilo je v celoti zaprto z izjemo odlagalne poličke tik ob vratih, ki je v barvi češnja perla in lepo poživi mini kuhinjo. Ta del kuhinje z globino omaric 35 cm je namenjen predvsem shranjevanju.

Prostor je izkoriščen do potankosti, saj je v istem prostoru še jedilnica in dnevni prostor z ležiščem. Vse v enem v tem mini apartmaju s tlorisom 34 m2. Kuhinjo so izrisali v Alples studiu BTC.
Prepričani smo, da bo stranka v svojem apartmaju ob morju preživela nadvse prijetne počitniške dni.

Kuhinja: Urbana Alples
Barve front: bela lak sijaj, polica lesni dekor češnja perla
Barva pulta: marmor Verona
Posebnost: mansardna kuhinja
Lokacija: slovenska obala, Lucija

Še vedno je čas, da tudi vi opremite ali prenovite svoj počitniški apartma ob morju. Mi vam pri tem pomagamo, svetujemo in s tem olajšamo odločitve. Z dostavo in montažo pa poskrbimo, da je projekt zaključen strokovno, po vnaprej dogovorjeni časovnici in da je vse prilagojeno vašim željam. Bi si sploh lahko želeli še kaj več?

                               


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo