0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

V kateri kuhinji tako lepo diši

V eni izmed novejših ljubljanskih sosesk stoji sveže postavljena kuhinja Plana. V njej diši še po svežem pohištvu, vsak čas pa bo v njej zadišalo tudi po hrani.
V kateri kuhinji tako lepo diši

Kuhinja Alples je to in postavljena je v ravni liniji v dolžini 400 cm, otok je dolg 240 cm.

Posebnost te moderne kuhinje je zajtrkovalni pult na desni strani otoka in integrirana kuhinjska napa Bora. Korito in armatura sta Franke, vgradni hladilnik Liebherr, pečica, mikrovalovka in pomivalni stroj pa so iz linije aparatov Bosch.

Barve so svetle in sveže. Ličnice so v beli barvi, lak mat izvedba, in v svetlem hrastu halifax. Delovne plošče v debelini 4 cm so prav tako v barvi hrasta.

Kuhinja se lahko pohvali s številnimi predali, celo z visoko omaro z notranjimi predali, ki je postavljena poleg omare s pečicama. Tudi kuhinjski otok je »oblečen« v predale. Zelo praktično in udobno seveda. Ni kuhinje brez predalov.

Pod izris se je podpisala ekipa Alples studia, pod montažo pa naš odlični monter Frenk.

Če bi tudi vi prenovili svojo kuhinjo, pa ne veste kje začeti, vam prišepnemo na uho: v salonu Prevc seveda!Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo