0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

3D izris kuhinje Alples

Brez 3D izrisa si kuhinje ne moremo predstavljati.

Pred nami je kuhinja Trenta, rustikalna kuhinja Alples. Kuhinjo so v salonu Žabnica izrisali v dveh linijah. Ker je prostor ozek (širina komaj 200 cm), med kuhinjskimi elementi ni veliko prostora. 

Pod oknom je bilo potrebno znižati delovno površino, saj zaradi posebno velikih oken standardne višine delovne površine ni bilo možno postaviti. Kuhinja namreč stoji v hiši, ki je stara več kot sto let. Prav zato je bil 3D izris kuhinje že od začetka poseben izziv za načrtovalce in uporabnike.

Kuhinjska linija je dolga 268 cm. Kuhinja ima številne retro elemente, ki dajejo prostoru poseben starinski in rustikalen izgled. Izbrana barva je zelena lak mat in svetli hrast. 

3D izris je osnova za prostorsko predstavo in za temeljito izdelavo kuhinje po željah naročnika, upoštevajo pa se posebnosti prostora, tukaj so to ozek prostor in velika okna.

VEČ O PROJEKTU


3D izris kuhinje, izbira sloga in izmera prostora na domu

Kuhinje niso namenjene le kuhanju in pripravi hrane, ampak so skupaj z jedilnico postale tudi središče družinskega dogajanja in druženja ob hrani. Prav zato je pomembno, da ob nakupu nove kuhinje sledimo tako trendom in različnim slogom, ki se dopolnjujejo z ostalim pohištvom v domu, kot funkcionalnosti, ki je izražena s kuhinjskimi elementi, ki olajšajo delo.

Če nam je všeč rustikalni slog, v salonu pohištva zahtevajte 3D izris kuhinje, ki spominja na dobre stare čase. Izbirate lahko med različnimi modeli priznanih blagovnih znamk Alples in Danküchen. Med rustikalnimi kuhinjami Alples najdete dva modela – kuhinjo Laguna in Trenta, rustikalni kuhinji Danküchen pa sta model Landhaus in model Alttirol. Seveda pa so na voljo tudi številni modeli klasičnih in modernih kuhinj, vsak s svojimi posebnostmi in prednostmi.

Ker pohištvo kupujemo za dlje časa, je pomembno, da je izdelava kakovostna in da so materiali trajni in vzdržljivi. In to za obe blagovni znamki kuhinj v salonih Prevc zagotovo velja. Preizkušeno že vrsto let!

Da bi lahko čim bolj optimalno zapolnili prostor, je smiselno, da se na osnovi dobrega tridimenzionalnega izrisa kuhinjski elementi izdelajo po meri. Zelo pomembno je tudi, da se pred izdelavo kuhinje opravi še natančna izmera prostora na vašem domu. Z izmero se ugotovijo posebnosti prostora, ki ga namenjate svoji kuhinji. Tako res v celoti izkoristite dani prostor, izognete pa se tudi težavam ob montaži kuhinje, če stene prostora niso popolnoma ravne in če koti niso popolnoma pravokotni.

Izris kuhinje, izmera prostora in svetovanje ob nakupu

Natančen izris kuhinje je pomemben predvsem zato, da bi lahko v prostor postavili vse elemente, ki jih potrebujemo. Izris kuhinje zajema več korakov. Najprej je potrebno izmeriti prostor in pri tem v meritve zajeti tudi napeljane inštalacije, okna in vrata. Nato svetovalec predstavi različne vzorce in materiale. Izris kuhinje nato dobi 3D podobo, tako si lahko bolje predstavljamo, kako bo kuhinja na koncu izgledala.

Po potrebi lahko spremenimo določene kuhinjske elemente ali jih drugače kombiniramo, prestavljamo in dodajamo. V tej fazi izrisa kuhinje se prične tudi izbira gospodinjskih aparatov, barve sten, priprava in vgradnja končnih vodovodnih in električnih inštalacij ter osvetlitve. Odločimo se lahko tudi za stenske obloge kuhinje, različne ročaje, pulte, predale, shrambe in otok na sredini prostora. Izbira gospodinjskih aparatov je odvisna od sloga kuhinje. Rustikalne kuhinje imajo običajno retro gospodinjske aparate. Aparati in nape imajo sicer navzven rustikalni dizajn, funkcija in uporabnost pa sta popolnoma enaki kot pri vseh modernih gospodinjskih aparatih. Izberemo take stenske obloge, ki izbrano kuhinjo povežejo v smiselno celoto.

Dober 3D načrt kuhinje vsebuje tudi načrt osvetlitve, ki je pomemben tudi pri kuhinjah, ki imajo dovolj svetlobe. Pomislimo samo na zimski čas, ko se v kuhinji zadržujemo in kuhamo ob urah, ko sonca že davno ni več. Načrt delovne osvetlitve kuhinje in ambientalne osvetlitve kuhinje z jedilnico ter dnevnim prostorom je nepogrešljiv del načrtovanja kuhinje.

Tako kuhinja kmalu začne pridobivati zaključeno celoto. Pred naročilom je potrebno opraviti le še izmero na domu in po potrebi prilagoditi postavitev elementov. V salonih pohištva Prevc poskrbimo za celoten postopek od začetka do konca, zato da ste vi lahko popolnoma brez skrbi. Poskrbimo tudi za dostavo pohištva in strokovno montažo kuhinje. In da ne pozabimo še ene zelo pomembne informacije, ki jo je dobro poznati ob odločitvi: ob nakupu kuhinje so 3D izris kuhinje, storitev izmere in svetovanja na domu za vas popolnoma brezplačni.


Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo