0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Bratje Prevc podarjajo novo spalnico Alples

Glavna nagrada je spalnica Center Alples v vrednosti 1400 EUR.
Bratje Prevc podarjajo novo spalnico Alples

Peter, Cene in Domen navijajo za vas, prijavite se in z malo sreče osvojite NOVO SPALNICO Center Alples v vrednosti 1400 EUR. 

V salonu Prevc pa smo poskrbeli tudi za praktične nagrade in koristne nasvete, ki vam jih bomo pridno razkrivali vsak teden. Spremljajte nas in ne pozabite tudi vi navijati za brate Prevc.

  • GLAVNA NAGRADA: Spalnica Center Alples (postelja 180x200, most nad posteljo, enodelna in dvodelna omara, toaletna mizica - les beljeni bor, dolžina sestava 337 cm, višina sestava 220 cm),
  • DRUGE PRAKTIČNE NAGRADE: 3x dežnik Prevc, 1x majica Prevc in 1x otroški tabure Kid.

Sodeluj tudi ti!

Nagradna igra poteka od vključno 24. 1. 2018 do vključno 5. 2. 2018. Splošni pogoji nagradne igre Bratje Prevc podarjajo novo spalnico so na voljo na portalu privoščite.si. 

Saloni pohištva Prevc smo skupaj s portalom Privoščite že lani uspešno opremili dom mladega para, ki tako že eno leto uživa v novi spalnici Alples.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo