0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vse za otroško sobo na enem mestu

Razveseljiva novica, da vse za opremo otroške sobe lahko izberete na enem mestu. Za to poskrbimo v salonu pohištva Prevc.
Vse za otroško sobo na enem mestu

Starši predvsem zelo majhnih otrok ste pogosto zelo obremenjeni in v časovni stiski. Zato je razveseljiva novica, da vse za opremo otroške sobe lahko izberete na enem mestu. Za to poskrbimo v salonu pohištva Prevc.

V nasprotju z opremljanjem kuhinje, je za opremljanje otroške sobe primeren katerikoli čas v letu. Otroško sobo vam brezplačno izrišemo, predlagamo in izrišemo lahko tudi več cenovnih možnosti.

Za otroka najprej izberete primerno ležišče, ki je lahko klasično, bočno, dvignjeno ležišče ali po potrebi pograd z dvojnim ležiščem. Običajna velikost postelje je 90x200 cm, mladostniki, ki potrebujejo več prostora, pa lahko izberejo širšo v velikosti 120x200 cm.

Nato pride izbira primerne omare in predalnikov. Garderobne omare in predalniki so na voljo v različnih dimenzijah, s katerimi lahko zapolnite vsako otroško sobo. Omare lahko izberete s klasičnimi ali drsnimi vrati, tudi kotne rešitve nudijo ogromen izkoristek prostora.

Šolarji potrebujejo še primerno pisalno mizo. Te so na voljo različnih oblik in dimenzij, tudi v kotnih izvedbah z levo in desno postavitvijo ter nastavljivo višino.

Pohištvo vam dostavimo na dom in po želji poskrbimo za strokovno montažo.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo