0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnica Alples je v pravih rokah!

Spletna nagradna igra je končana in je presegla vsa pričakovanja! Nagrade so podeljene. Glavna nagrada je bila tokrat spalnica Center Alples. V našem salonu BTC jo je prejela gospa Mara Luin. Nagrajenka je bila presrečna, saj je ravno v fazi prenove stanovanja.
Spalnica Alples je v pravih rokah!

V nagradni igri preko portala privoščite.si je sodelovalo 10.838 uporabnikov portala Privoščite.si. Sreča pri žrebu  je bila naklonjena gospe Mari Luin, ki je nagrado prevzela v Alples Studiu BTC . Spalnica Alples v vrednosti 1400€ potuje na Kras ob pravem času, saj sta s soprogom pred prenovo stanovanja.

Ob zaključku nagradne igre so bili z nami Božidar Prevc, direktor salonov Prevc, Franc Zupanc, direktor Alplesa, Mirjam Kepic, direktorica Privoščite.si in nepogrešljivi Cene Prevc, ki je zastopal barve vseh treh bratov Prevc.

Luštno je bilo, gospa Mara, njena družina in prijatelji pa zelo zadovoljni.

Hvala vsem za sodelovanje v nagradni igri, prejemnici glavne nagrade pa še enkrat naše iskrene čestitke. Ostanite še naprej v naši družbi, se splača!Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo