0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Četrt stoletja zvestobe podjetju

Dan za praznovanje v podjetju Prevc - že 25 let del ekipe
Četrt stoletja zvestobe podjetju
Dva naša zaposlena, Helena in Boštjan, sta v podjetju zaposlena že 25 let. Njuna zgodba v salonih Prevc se je pričela v marcu leta 1998 in sicer v salonu Žabnica, ki je tedaj odpiral svoja vrata.

Biti petindvajset let v istem podjetju je velik izziv, priložnost za nabiranje izkušenj in nenehno učenje. To pomeni najmanj 6.500 delovnih dni in 52.000 delovnih ur za vsakogar izmed njiju. To pomeni neskončno paleto delovnih trenutkov, informacij, spominov, problemov in rešitev problemov.

Ekipa podjetja Prevc z direktorjem se jima ob tej priložnosti iskreno zahvaljuje za sodelovanje. Hvala, ker sta rasla s podjetjem in ker je podjetje saloni Prevc  lahko raslo z vama. Simbolična čokoladna tortica pa je le potrditev, da brez odličnih sodelavcev ni dobrega podjetja.  Naj se uspešna skupna zgodba še nadaljuje!Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo