0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ekipa Prevc na kongresu Varia v Splitu

Kuhinja Varia - Die Küche zum Leben - Kuhinja za življenje
Ekipa Prevc na kongresu Varia v Splitu

Ekipa Prevc se je v zadnjem aprilskem vikendu 2024 udeležila kongresa skupine Varia Purion za jugovzhodno Evropo, ki so ga organizirali v Splitu. 

Naši poslovni partnerji so nam odlično predstavili raznoliko ponudbo na področju opremljanja kuhinj, gospodinjskih aparatov in napredne programske opreme. Z veseljem smo prisluhnili strokovnim predavanjem podjetja Nobilia in Bora. Veliko praktičnih nasvetov o tehnikah in veščinah prodaje je z nami prijazno delil marketinški guru Aleš Lisac. Na treh različnih delavnicah pa smo še poglabljali znanje o marketingu, programski opremi za izris kuhinj in pomenu osebnega pristopa k zahtevnim strankam z Live cooking strategijo Bora.

Na čudoviti lokaciji hotela Le Meridien Lav v Splitu smo preživeli sončen in koristen vikend ter pridobili veliko novih informacij in poslovnih priložnosti. Ekipa Prevc se zahvaljuje partnerju Varia za povabilo in se že veseli naslednjega kongresa B2B skupine Varia Purion, ki bo čez dve leti v Zagrebu.

Kuhinje Varia - Die Küchen zum leben - Kuhinje za življenje.

Več o kuhinjah Varia pa tukajNazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo