0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Peter Prevc - šampion Planice

Popolno in tako zasluženo!

Peter Prevc - šampion Planice

Šampion - legenda!

Ja vsi smo si po tihem želeli, da bi Petru uspel odličen skok. Danes je to potrdil s 1. mestom v Planici.

Iskrene čestitke Peter.


Povzemamo besede, video odseke brata Domna in Ceneta, sestre Nike, očeta Dareta in žene Mine. Ja res je, njegova največja odlika je NAČELNOST.

Vir: https://www.rtvslo.si/

 

"Ne, res ne bi mogel biti lepši konec kariere," je po veličastni zmagi na svoji predzadnji posamični tekmi v svetovnem pokalu velikan smučarskih skokov, Peter Prevc. 
Že v sredo zvečer sem si rekel, da sploh ni pomembno, kaj se zgodi. Tudi če sem 15., mi je čisto vseeno. Le za sobotno tekmo moram spodobno opraviti, da ekipo držim na ravni, za posamične rezultate pa mi je bilo vseeno. Verjetno se res ne smeš obremenjevati z rezultatom in izsiljevati, ampak se je treba prepustiti. Usmeriti moraš misli na svojo nalogo in prepustiti, da zrak naredi, kar mu pomagaš ustvariti," je dejal najuspešnejši slovenski skakalec, ki na popoln način zaključuje bogato kariero.Več na RTVSO.

Njegova največja odlika je NAČELNOST.

Video pogovor z družino Prevc.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo