0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Načrtovanje Danküchen kuhinje po meri - v salonih Prevc je lažje

Ker ima vsaka kuhinja svoj faktor, je dobro zaupati svoje želje odličnemu načrtovalcu

Prilagoditev kuhinje prostoru 

Načrtovanje nove kuhinje je obsežen projekt za vsakogar. Še posebej pa je to zalogaj takrat, ko je potrebno pohištvo izdelati po meri. Kuhinja Danküchen se lahko prilagodi takšnemu ali drugačnemu prostoru. V manjših prostorih je vsak centimeter in vsak vogal zelo dragocen. Kuhinja pa ima lahko popoln izkoristek tudi v višino. 

Kuhinja po željah naročnika

Dober načrtovalec zna dobro poslušati in zato v projekt kuhinje prelije tudi (p)osebne želje naročnika. Nekateri rabijo več shranjevalnega prostora, ker nimajo shrambe pri roki. Spet drugi več jedo drugje kot doma in je kuhinja polna minimalizma. Tretji so takšni, kje kuha celotna družina in rabijo veliko delovne površine in velik kuhinjski otok, kjer se lahko zberejo in skupaj pripravljajo hrano. 

Vsaka ima svoj faktor

Ne glede na to, ali prisegate na sodoben, minimalističen videz ali klasičen udobni slog, z Danküchen boste imeli proste roke pri načrtovanju sloga, barv, in elementov čisto po vaših željah. Od nežnih pastelnih odtenkov do drznih geometrijskih vzorcev, temnih barv, več barvnih kombinacij. Vsaka kuhinja ima svoj faktor. 

Kakovost in dizajn kuhinje

Danküchen kuhinje so izdelane iz visokokakovostnih materialov, kar je zagotovilo za dolgotrajno uporabo. Naložba v kakovostno kuhinjo je namreč dolgoročna naložba. To je naložba v odporne kuhinjske fronte in delovne površine. To je naložba v lažje čiščenje kuhinje. To je naložba v trajen dober izgled kuhinje. Dobre materiale pa dopolni še prefinjen dizajn kuhinje. 

DAN KUHINJO IZRIŠEMO TUDI VAM


 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo