0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Nocoj je ena luštna noč

Praznovati srebrni jubilej podjetja je velika čast, obenem pa velika odgovornost za vse nas.
Nocoj je ena luštna noč

Sreda, 22. maja, 2019 je bil en lušten dan in en lušten večer. Lušten in poseben za celotno ekipo salona Prevc, za nekdanje zaposlene, za poslovne partnerje podjetja, družino Prevc in vse prijatelje, ki smo se zbrali v Škofji Loki v Gostilni pri Starman. Praznovati srebrni jubilej podjetja je velika čast, obenem pa velika odgovornost za vse nas.

Rudi Zevnik in Ivan Draškič sta nam pripravila kratek vpogled v začetke podjetja vse do današnjih dni. V voditeljski vlogi je blestela vedno izvrstna Monika Tavčar, ki se ji je pridružil še Cene Prevc. Veronika Šmid in Polonca Pokorn sta s prefinjenim glasbenim izborom in odličnima vokaloma izvrstno dopolnili program.

Poslovni partnerji, s katerimi sodelujemo že vse od začetkov, so prejeli priznanja za sodelovanje. To so: Alples, Doma-ko, Slovenska postelja, Murales, Radio Sora, Gorenjski glas in Decop. Priznanje za posebne dosežke pa je prejelo tudi pet zaposlenih in nekdanjih zaposlenih ter dva zunanja sodelavca.

Svoj pogled na zgodovino podjetja so prispevali tudi Peter, Cene in Domen Prevc, ki se v bližnji prihodnosti vidijo v športu, za naprej pa, kamor jih pot ponese. Mi verjamemo, da bo tudi njihova pot uspešna.

Celoten dogodek si lahko ogledate tukaj.

Dogodek se je zaključil z večerjo in druženjem po njej. Hvala vsem, ki ste bili z nami ta večer, hvala vsem, ki ste z nami že 25 let.

Veronika in Polonca sta se v pesmi Nine Pušlar spraševali, kdo še verjame, mi pa jima odgovarjamo: Mi še verjamemo v tople besede, obljube in dobre ljudi.


     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo