0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Opremljamo s srcem. Že 25 let.

Leto 2019 je za podjetje Prevc, saloni pohištva, d.o.o. prelomno leto, saj praznujemo 25. obletnico delovanja podjetja. V teh letih smo razvili pohištveno znamko Prevc, ki je poznana ne le v Sloveniji, ampak tudi širše.
Opremljamo s srcem. Že 25 let.

Leto 2019 je za podjetje Prevc, saloni pohištva, d.o.o. prelomno leto, saj praznujemo 25. obletnico delovanja podjetja. Trenutno ima naša ekipa 13 motiviranih, izkušenih in strokovno podkovanih članov in številne zanesljive zunanje sodelavce, na katere smo prav tako ponosni.

Vsak začetek je poseben izziv in tako je bilo tudi leta 1994, ko se je začela pisati zgodba podjetja Prevc, saloni pohištva. Najprej z enim salonom v ljubljanskem BTC-ju v hali A, kjer so bili glavni prodajni hit sestavi za dnevne sobe, spalnice in otroške sobe in pa kosovno pohištvo kot so vzmetnice Lineaflex, pisarniški stoli in video omarice.  V tem času je bilo v Sloveniji okrog 200 pohištvenih salonov, saj je bila to zlata doba za ustanovitev in poslovanje zasebnih podjetij.


Podjetje je leta 1998 razširilo svojo dejavnost na Gorenjsko, saj se je v Žabnici odprl pohištveni salon na 700 m2 , število zaposlenih pa se je iz dveh povečalo na sedem. Hkrati so se na isto lokacijo iz Škofje Loke preselili skladiščni prostori, s tem pa se je poenostavila logistika v podjetju. Iz našega salona pa je prišla prva kuhinja po meri.

V letu 2000 se je odprl salon pohištva v ljubljanskem BTC-ju v hali 10 na 500 m2 ter v Slovenj Gradcu na 400 m2.

V 25ih letih smo nabrali pestro paleto izkušenj na področju opremljanja, iz začetnih manjših projektov smo prešli na večje projekte in opremljanje celotnih stanovanj, hiš in poslovnih objektov. Slovenska pohištvena industrija, na katero prisegamo, se je v tem času močno spremenila in na trgu so ostali le najboljši.

Tudi proces digitalizacije je močno spremenil naše poslovanje, predvsem pa naše marketinške aktivnosti. Bili smo med prvimi na spletu, saj bo spletna stran www.prevc.si letos jeseni slavila že 18 let. Prisotni pa smo tudi na drugih kanalih kot so Facebook, Instagram in You tube.  Letos pa smo prejeli tudi priznanje Starejšim prijazno podjetje – Z leti še vedno zavzeti.

Kakor je raslo podjetje, se je spreminjal in prilagajal tudi prodajni program. Največji delež v njem v zadnjih letih predstavljajo kuhinje, saj je skupaj z gospodinjskimi aparati ta delež skoraj 50%. Drugi največji delež imajo vgradne omare, nato spalnice in otroške sobe skupaj z ležišči. Poskrbimo tudi za udobje dnevne sobe tako s pohištvom kot s sedežnimi garniturami, predsobo, apartma in poslovni prostor.

Trenutno imamo dva salona pohištva – salon Žabnica in Alples studio BTC Ljubljana na skupaj 1100 mprodajnih površin. V letu 2018 pa smo dosegli 2,6 mio EUR prihodkov in poslujemo z bilančnim dobičkom.

V 25 letih smo imeli priložnost opremljati stanovanja, hiše, poslovne prostore in apartmaje povsod po Sloveniji, v sosednjih državah in drugod po Evropi. Z veseljem povemo, da se zadovoljne stranke vedno znova vračajo v naše salone. In več kot 1600 jih je vsako leto! Z njimi skušamo vzpostaviti pristen osebni stik, ozračje zaupanja in posebno skrb za kakovost njihovega bivanja.

Na kaj smo še posebej ponosni? Na to, da smo na isti lokaciji v Ljubljani že 19 let, na Gorenjskem pa  21 let. Na to, da imamo stalno ekipo sodelavcev, ki s svojimi izkušnjami bogatijo zgodbo podjetja in da smo v marcu 2019 prejeli priznanje Starejšim prijazno podjetje – Z leti še vedno zavzeti. Na to, da smo stalno v stiku z okoljem, v katerem smo, saj sodelujemo z različnimi društvi v naši bližnji in širši okolici. Na to, da imamo stalne stranke, ki se vedno znova vračajo v naše salone. Na to, da poskrbimo za celovito opremo vašega doma in stojimo za najboljšimi pohištvenimi znamkami z odličnim dizajnom in kvaliteto.

Obletnica je dobra priložnost tudi za pogled naprej in naša želja je, da tudi v prihodnosti pomagamo soustvarjati še veliko osebnih in poslovnih bivanjskih zgodb. Ker to počnemo z dobro mero izkušenj in velikim veseljem, predvsem pa s srcem.

 

     


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo