0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Odprta kuhinja je zakon

Kuhinja in dnevna soba v istem prostoru - harmonija oblik, več kreativnosti in boljša komunikacija

Odprta kuhinja je trenutno najbolj priljubljena oblika postavitve kuhinjskih elementov. V enem prostoru združuje kuhinjo s svojimi klasičnimi funkcijami in udobje, ki nam ga ponudi dnevna soba. Skupno bivanje, druženje, kuhanje in počitek. Mi smo za!!!!! 

Harmonija barv in oblik 

Vrhunska kuhinja združuje linije elementov, materiale, barve ter oblike v harmonično celoto. Oba prostora morata biti premišljeno zasnovana tako, da niti en element ne kvari celostne podobe skupnega prostora. Še več, zasnova naj bo takšna, da prostora odpirata eden drugega in se povezujeta v usklajeni enoviti dnevni prostor. 

Nepogrešljive barve v prostoru 

Zanimivo je vprašanje, kako najti pravo barvo za odprto kuhinjo. Možnosti je neskončno, kolikor je barv. Vendar je pri pohištvu manj vedno več. Najbolj pogosta izbira sta dve barvi, morda celo tri. Res je, da z belo barvo nikoli ne zgrešimo in zlepa se je ne naveličamo. Če pa želite barvno pestrost, storite to s stensko oblogo, tapetami, senčili, dekoracijo in osvetlitvijo. In pravzaprav lahko to večkrat tudi zamenjate. 

Štirje razlogi za odprto kuhinjo 

Odprta kuhinja zagotovo ne bo šla ven iz mode. Kot naročena je za udejanjanje kreativnih idej in dizajna. Odprta kuhinja zagotovo pritegne več pozornosti. V odprti kuhinji se več družimo in bolje komuniciramo. Mi smo za odprto kuhinjo, kaj pa vi?

 #dankuchen #kuhinjaprevc #odprtakuhinja


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo