0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Popolna osvetlitev v kuhinji Prevc

Osvetlitev je nadgradnja življenjskega sloga, ki vpliva na vsa področja življenja


Ste kdaj pomislili, da lahko osvetlitev poskrbi za zadnji kamenček v mozaiku popolnega vzdušje pri vas doma? 

Vsem je jasno, da svetloba igra zelo pomembno vlogo pri ustvarjanju optimalnih pogojev za kuhanje in pripravo jedi. To velja predvsem za delovne površine, ampak postavlja se vprašanje, če je to res vse, kar nam svetloba nudi? 

Svetloba na vseh področjih notranjega oblikovanja vpliva na to, kako dojemamo prostor, dimenzije prostora, kakšno se nam zdi pohištvo in kako nam je povšeči njegov dizajn. Osvetlitev je pravzaprav nadgradnja življenjskega sloga, ki vpliva na vzdušje, dobro počutje in s tem seveda na zdravje vseh nas. In tako kot smo si med seboj različni, tako različno dojemamo odtenke svetlobe. Nekateri prisegamo na dnevno bele, toplo bele, spet drugi na hladno bele odtenke. 

Pri projektiranju kuhinje je potrebno izbrati primeren odtenek svetlobe, ki jo dodajamo v prostor. Najboljša je seveda naravna svetloba, ki pa zmeraj in povsod ne zadostuje. Pomislimo samo na jesenski in zimski letni čas, ko je naravne svetlobe povsod večinoma premalo. Z dobrim načrtovalcem kuhinje načrtujte popolno vzdušje vašega doma, ki vključuje pravo izbiro stropnih in stenskih svetil, osvetlitev polic in vitrin ter delovno in ambientalno svetlobo

V salonih Prevc smo pravi naslov za odlično načrtovanje kuhinje Danküchen.


#dankuchen #prevc #svetloba


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.