0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kjer je odraščanje lažje

Otroške sobe

Poskrbljeno za varnost, izdelavo po meri in ustvarjalnost v otroški sobi Magnet.
Kjer je odraščanje lažje

Otroška soba je dejansko zgodba življenja, ki si jo vsak otrok lahko napiše sam. Prav zato si tudi svojo sobo želi urediti po svojih željah in okusu, da se v njej počuti kar najbolj prijetno in varno. V varnem zavetju otroške sobe je tudi odraščanje lažje, postavljeni pa so dobri temelji za zdravo oblikovanje osebnosti.

Otroške sobe Magnet so kot ulite tako za najmlajše, ki morda svojih želja še ne znajo izraziti, kot tudi za mladostnike, ki naredijo to na svoj poseben, čeprav včasih morda nerazumljen, način.

Varnost je na prvem mestu

Izbrana serija postelj Magnet je sestavljena tako, da vsebujejo tapecirano vzglavno končnico, ki ima že vgrajeno zaščito proti sevanju. Tkanina, ki je vgrajena v vzglavno končnico, v 99% prepreči prehod sevanja priljubljenih in nepogrešljivih mobilnih naprav (mobitelov, tablic, prenosnih računalnikov). Elementi so izdelani tako, da so otroci preko mobilnih naprav še vedno kadarkoli dosegljivi, sevanje v okolici pa se zmanjša na najmanjšo možno mero. Otroci v svoji sobi preživijo veliko časa, še posebej pa je pomemben čas med spanjem, ki je sicer namenjen počitku in regeneraciji.

Mladinska soba Magnet - zaščita pred sevanjem


Brezčasen dizajn in neskončna možnost ustvarjanja

Otroške sobe Magnet s svojo praktično sestavljivostjo razpirajo krila neskončni ustvarjalnosti, brezčasen dizajn pa poskrbi za trajnost pohištva, ki se ga otroci ne naveličajo. Ustvarjalnost se prične z izbiro barv, materialov in uporabnih elementov.

Dve osnovni barvi – vedno aktualna bela in trendovski hrast – se lepo dopolnjujeta z ličnicami v barvah hrasta, modri, zeleni in marelica barvi. Za najbolj drzne pa je seveda vzorec magnet, ki pisano druščino barv poveže v harmonično celoto in je hkrati prikupen dodatek otroški sobi.

93 različnih omar za shranjevanje in odlaganje, 11 garderobnih omar, 17 modelov postelj, štirje modeli pogradov, 12 modelov pisalnih miz in šest modelov ročajev lahko sestavite v zares neskončne možnosti kombinacij. Za vsakega otroka je na voljo njegova unikatna kombinacija, ki se kadarkoli dopolni v še eno nadgrajeno različico otroške sobe.

Mladinska soba Magnet za dekleta


Izdelava po meri

Kljub številnim kombinacijam se včasih pojavi potreba za prilagoditev čisto po meri. Večino elementov se lahko izdela po meri, še posebej pa je to dobrodošlo pri pisalnih mizah in posteljah:

Pisalna miza: v klasični ali kotni postavitvi. Zanjo izbereš želeno podnožje, po potrebi dodaš predalnik, police, regale. Izdela se lahko v dolžini do 240 cm, čisto po željah otrok in po merah prostora.

Postelja: standardna, bočna, povišana, dvižna, tapecirana z vzglavno končnico z zaščito proti sevanju ali brez nje, klasični pograd ali pograd z regalom. Postelje so široke 90, 120 ali 140 cm ter dolge 200, 210 ali 220 cm.

Pisalna miza Magnet - izdelava po meri


Odraščanje z Magnetom je lažje

Ob tako široki paleti možnosti, ki jih ponuja program otroških in mladinskih sob Magnet, je skoraj nemogoče, da ne bi našli svoje unikatne postavitve otroške ali mladinske sobe. Z Magnetom je odraščanje lažje in bolj enostavno, kreativni pridih v sobi pa omogoča razpiranje kril ustvarjalnosti tudi na drugih področjih otroškega sveta.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo