0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Opremljamo varovana stanovanja v soseski Taber Cerklje

Že dostavljamo pohištvo v novo oskrbovano sosesko pod vznožjem Krvavca na Gorenjskem
Opremljamo varovana stanovanja v soseski Taber Cerklje

V soseski Taber smo bili prvi, ki smo pričeli opremljati novozgrajena oskrbovana stanovanja. Prvo dostavo pohištva smo opravili že v začetku decembra. Fotografije pa so bile posnete na sredini med božičnimi ter novoletnimi prazniki na prekrasen sončen zimski dan, ko je bila dogovorjena že tretja dostava.

Naši šoferji so poskrbeli za točno in zanesljivo dostavo pohištva in seveda za vnos pohištva v stanovanje. Pohištvo je tam počakalo na monterja pohištva, ki je izbrano pohištvo tudi zmontiral. Ekipa Prevc poskrbi za celotno opremo stanovanja od začetka do konca.  Veseli smo, da lahko opremljamo stanovanja tudi ljudem v tretjem življenjskem obdobju, saj si zaslužijo posebno skrb in pozornost.  

Dostava salonov Prevc na delu

V soseski Oskrbovana stanovanja Taber je sicer bilo na voljo 73 svetlih stanovanj z velikimi balkoni ali atriji. Stanovanja zaradi svoje velikosti in dostopnosti omogočajo samostojno bivanje starejšim stanovalcem. Vse dodatne storitve so lastnikom stanovanj na voljo v Domu starejših občanov Taber, ki stoji tik poleg nove soseske. 


Zunanji del stavbe v soseski Taber z oskrbovanimi stanovanji

Soseska Taber je postavljena v neposredni bližini vasi Šmartno pri Cerkljah na Gorenjskem in s svojo čudovito lokacijo sredi narave in ob vznožju Krvavca nudi mir, čudovito naravo in čist zrak. Ker so stanovanja oskrbovana in prilagojena potrebam starejših, imajo omogočen dostop tudi za invalide. To pomeni, da je na voljo parkirni prostor tik ob vhodu v stavbo, dostop do dvigala brez stopnic, hodniki so široki in stropi so visoki. Tudi velikost stanovanj je prilagojena za gibanje gibalno oviranih oseb.

Notranjosti stanovanj, ki so nam jih zaupali, pa so še v delu in vam jih predstavimo takoj, ko bodo montažna dela dokončana.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo