0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ko dočakaš penzijo v salonih Prevc

V januarju smo pospremili dolgoletnega sodelavca v penzijo
Ko dočakaš penzijo v salonih Prevc
Ni šefa, ni ure, ni telefonov... 

Predzadnji petek v mesecu januarju smo pospremili dolgoletnega sodelavca Boštjana v penzijo. Njegovo poklicna pot se je v salonih Prevc pričela z odprtjem salona Dorfarje davnega leta 1998. Po 26 letih delovne dobe v podjetju je zaključil svojo delovno pot in začel novo poglavje v tretjem življenjskem obdobju. 

Boštjanu smo hvaležni za vse tisto, kar je pisalo na seznamu delovnih nalog in za vse ostalo, kar je z veseljem privzel kot svoje delo. Ekipa Prevc je hvaležna, ker je poiskal in rešil napake tam, kjer mi nismo več imeli potrpljenja in za njegovo mirnost v vsaki situaciji.

Danes je bil njegov zadnji delovni dan in kot pravi sam, zdaj se življenje šele prične. Mi vsi mu želimo predvsem zdravja in naj mu dnevi hitro tečejo ob ubranem petju, na vrtu, ob gobarjenju ali v hribih. 

Srečno na novi poti! Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo