0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Praznujemo 20 let PREVC.SI

Spletna stran že 20 let on line

Na današnji dan pred točno 20 leti smo uradno registrirali domeno prevc.si. Začeli smo postavljati našo prvo spletno stran. Do konca oktobra leta 2001 je dobila svojo prvotno podobo in je postala tudi javno dostopna.
Praznujemo 20 let PREVC.SI

Na današnji dan pred točno 20 leti ( 1. 9. 2001 ) smo uradno registrirali domeno prevc.si. Začeli smo postavljati našo prvo spletno stran. Do konca oktobra leta 2001 je dobila svojo prvotno vsebinsko in grafično podobo in je postala tudi javno dostopna preko spleta. Striček Google nas je našel.

Danes si brez nje ne predstavljamo več poslovanja našega podjetja. Stran prevc.si ima danes skoraj 900 podstrani, vsak mesec pa vam natrosimo številne nasvete o opremljanju doma in zanimive zgodbe, ki jih pišemo skupaj z vami.

Stran ima tudi luštno spletno trgovino, ki jo lahko obiščete 24/7.

Ponosni smo, da smo bili leta 2001 eni izmed pionirjev v digitalnem svetu in da smo si drznili podati se na popolnoma novo in neznano področje. Hkrati pa smo navdušeni, da stran raste z nami, zato čestitke in velik poklon vsej ekipi Prevc in številnim zunanjim sodelavcem, ki vsa leta skrbijo za njeno rast in razvoj.

Na zdravje!


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo