0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Je dobro ležišče stvar prestiža?

Kakovost ima svojo ceno

Dobro ležišče nam mora nuditi sproščen položaj telesa, učinkovito razbremenitev pritiska na hrbet in kožo ter zadostno odvajanje toplote in vlage.
Je dobro ležišče stvar prestiža?

Imeti velik avto in moderno kuhinjo je največkrat stvar prestiža. Kaj pa nam pomeni dobro ležišče? Nobenega dvoma ni, da imajo dražja ležišča tudi boljše ležalne lastnosti, saj se zanje uporabijo bolj kakovostni materiali. Zjutraj pa se zbudi spočit le tisti, ki ponoči pravilno leži.

Od dobrega ležišča torej upravičeno pričakujemo, da nam ponudi sproščen položaj telesa, učinkovito razbremenitev pritiska na hrbet in kožo ter zadostno odvajanje toplote in vlage.

Prav zato dobro ležišče ne more biti stvar prestiža. Pa smo se pripravljeni čemu odreči, da si lahko privoščimo res pravo ležišče?

Sprehodite se po naši ponudbi preizkušeno dobrih ležišč. Brez dvoma najdete takšnega, ki ustreza vaši velikosti, teži, konstrukciji, spolu, spalnim navadam in pa seveda vaši denarnici. Dobro ležišče ni stvar prestiža, je pa stvar vaše odločitve za dobro in kakovostno spanje, ki obnovi telo in duha.

Ležišče, na katerem odlično spi Peter Prevc.  Ležišče Optimo Global Regular.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo