0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Udobno spanje - prijetne sanje

Oaza miru in počitka

Sanjate o prenovljeni spalnici po vašem okusu z novimi garderobnimi omarami, sanjate o novem ležišču, ki bo dajal podporo vašemu telesu tudi med spanjem?
Udobno spanje - prijetne sanje

Če si želite prijetne sanje ponoči, morate sanjati tudi podnevi. Sanjati o prenovljeni spalnici po vašem okusu z novimi garderobnimi omarami, sanjati o novem ležišču, ki bo dajal podporo vašemu telesu tudi med spanjem. Ja, in potem si morate te sanje tudi uresničiti. 

Pohištva za spalnico ne kupujemo prav pogosto. Dvakrat, mogoče največ trikrat v življenju. Nakup mora zatorej biti premišljen in načrtovan, odločimo pa se za pohištvo, ki bo funkcionalno in estetsko ustrezalo našim zahtevam. Da bo ustrezalo prostoru, da bomo imeli prostor za vse, kar v spalnici potrebujemo. Ne zapolnimo vseh sten z omarami, naj prostor diha. 

Privoščimo si dovolj veliko posteljo. Privoščimo si kakovostno ležišče.  Najbrž veste, da moramo ležišče menjati vsakih 10 let. Ali je morda že čas za menjavo vašega?

Izberimo prijetne, tople, pomirjujoče barve. Kričeče barve pohištva v spalnico ne sodijo. Naj bo naša spalnica oaza miru in prijetnega počitka. Tako, temelje za udobno spanje smo si zgradili. Zdaj pa vam zaželimo samo še : prijetne sanje!

Pa sporočite nam, kaj ste sanjali prvo noč, ki ste jo prespali v novi spalnici na novem ležišču.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo