0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Privlačna temna kuhinja s karakterjem

Mat temne kuhinje so trenutno pravi pohištveni trend. S skrbnim načrtovanjem in kakovostno izvedbo so pravcata dolgotrajna naložba v vsakem domu.


Temna kuhinja je privlačna. Temna kuhinja ima samosvoj karakter. Temna kuhinja je običajno brez ročajev. V temni kuhinji je dovršen dizajn na prvem mestu. Odprte police se lepo vkomponirajo tudi v temno kuhinjo. 

Temna kuhinja pride do izraza, če je minimalistična, a hkrati ličnice segajo od tal do stropa. Pravo malo bogastvo shranjevalnega prostora je v njih. Večina predmetov pa je v taki kuhinji skrita očem in lepo pospravljena za kuhinjskimi vratci. Trikrat hura za red tudi v temni kuhinji! 

Tudi moderna temna kuhinja je funkcionalna, saj so sodobni električni aparati, pipa in korito del must-have opreme v kuhinji. In običajno ne izkoristimo niti polovice vseh njihovih funkcij in možnosti, ki jih ponujajo ter nam s tem olajšajo opravila in poenostavijo delo v kuhinji. Vsak od teh aparatov pa si zasluži skrbno premišljeno pozicijo in vlogo v kuhinji. 

Individualni pristop je najboljša rešitev za popolni izgled temne kuhinje in ostalih prostorov v stanovanju. 

Izkoristite brezplačno svetovanje v salonu Prevc Žabnica.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo