0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradna kuhinja Dan po meri

Kako se odlična kuhinja razlikuje od povprečne? S prepletom najboljših materialov, barvnih kombinacij, funkcionalnosti in skrbnega načrtovanja po meri.

Ste se kdaj spraševali, kako se odlična kuhinja razlikuje od povprečne? 

Potem je tale zapis kot naročen za vas, saj boste dobili informacije, katerim stvarem pri načrtovanju kuhinje posvetiti največ pozornosti. V salonih Prevc pa vam zaupamo še, da je vsak nasvet zlata vreden. Kuhinjo kupujemo za deset, petnajst, dvajset ali celo več let. Zakaj ne bi izbrali tiste najboljše? 

Izberite najnovejše materiale, ki so bistveni pri izdelavi ličnic, delovnih površin in stenskih oblog. Ti zagotavljajo trpežnost kuhinje. 

Katere so top prednosti Danküchen kuhinj v primerjavi z drugimi? 
1. Iverne plošče visoke kakovosti z višjim tesnilnim trakom oziroma gostoto. 
2. Korpus omaric z debelino 18 mm omogoča večjo nosilnost in daljšo vzdržljivost 
3. Blum vodila za neslišno in mehko zapiranje kuhinjskih vrat, omaric in izvlečnih elementov Izberite trendovski videz kuhinje. 

Skrbno izbrane barvne kombinacije z odtenkih naravnih materialov, predvsem kamna in lesa so pika na i vsaki moderni kuhinji. Barvna paleta je skrbno izbrana in nudi številne možnosti kombiniranja. Preprost dizajn in jasne linije pustijo veliko prostora za dekoracijo. Tako lahko kuhinjo kreativno popestrite za vsako priložnost v letu. 

Zanesljiva funkcionalnost, ki jo od kuhinje pričakujete. Moderne kuhinje omogočajo številne funkcije in prinašajo prednosti, brez katerih si vašega bivanja ne želite nič več predstavljati. 

Natančno načrtovanje in vgradnja so izvrstna izhodišče za kuhinjo, ki se do milimetra natančno prilega v prostor in ustreza vašim potrebam ter življenjskemu stilu vaše družine. Ergonomska prilagoditev in razporeditev elementov ter veliko prostora za shranjevanje in pester izbor pripomočkov za boljšo organizacijo pa so še zadnje izmed številnih prednosti Danküchen kuhinj v primerjavi z ostalimi kuhinjami, ki se najdejo na trgu. 

Privoščite si zares dobro načrtovano kuhinjo. Ker si to zares zaslužite. Več o tem.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo