0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vam povemo zgodbo

S pravo izbiro pohištva za spalnice optimalno izkoristimo velikost bivalnega prostora in dopolnimo stil svojega stanovanja.
Vam povemo zgodbo

Vam povemo zgodbo?

Prijeten začetek dneva ni odvisen od tega, s katero nogo vstanete, ampak od tega, v kakšnem ambientu in na kakšnem ležišču se zbudite. Spalnica je prostor, ki je bistven za naše dobro počutje in zdravje.

S pravo izbiro pohištva za spalnice optimalno izkoristimo velikost bivalnega prostora in dopolnimo stil svojega stanovanja. Kaj dejansko potrebujemo? Primerno posteljo, veliko garderobno omaro, nočno omarico in najbrž tudi predalnik ali komodo.

Zelo pomembna je odločitev o ležišču oziroma vzmetnici. Ne poznamo magičnega ležišča, ki bi ustrezalo vsakemu posamezniku, zato je na voljo veliko ležišč različnih velikosti in materialov z enim samim namenom, da vsak posameznik najde pravo izbiro zase. In pred odločitvijo ležišče vedno  preizkusite, saj na njem preživite tretjino svojega življenja.

Napišite svojo lastno zgodbo…

Za prespane noči in sveža jutra poskrbite z novo spalnico in novim ležiščem. Zato, ker vam je mar za svoje zdravje in udobje. Prav zato si napišite svojo lastno zgodbo o dobrem počutju v vašem domu…

Obiščite salon Prevc v Žabnici ali Alples studio BTC Ljubljana za ogled in brezplačen izris. Vsa razstavljena ležišča lahko tudi preizkusite. Pohištvo v naših salonih je tisto, v katerega verjame tudi Peter Prevc.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo