0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Živi svoje sanje

Spalni sistemi nove generacije. Individualni nasveti pri izbiri. Da lahko živite svoje sanje.
Živi svoje sanje

Ležišča Optimo so ležišča vrhunske blagovne znamke, ki jih odlikujejo kakovostni materiali, 60 let tradicije, ročna izdelava in uporaba vrhunske tehnologije.

Za izdelavo ležišč iz pene se uporablja kakovostna pena volumenske gostote nad 35. Večja kot je volumenska gostota, bolj udobno je ležišče in daljša je njegova življenjska doba.

Dobra kakovost ležišča sama po sebi ni dovolj, če vam svetovalec ob izbiri le-tega ne ponudi pravega individualnega nasveta. Pri izbiri je vedno potrebno upoštevati vašo velikost, težo in spalne navade.  Več kot je prerezov ležišča, več je ergonomskih con. To pomeni, da je ležišče bolj mehko, udobno, prilagodljivo zahtevam vašega telesa in omogoča boljše zračenje. Ležanje na boku ali na hrbtu določa, kakšen model ležišča in vzglavnik izbrati.

In ne nazadnje, dobro spanje je odvisno tudi od dobrega posteljnega vložka. To lahko slikovito opišemo tako, da je dober posteljni vložek kot dober amortizer pri avtu. In če izračunate, da ste v avtu povprečno uro do dve dnevno, na postelji pa 7-8 ur, potem odločitev ne bi smela biti težka. Izbirate lahko med vložki z letvicami in nastavljivimi trdotami v srednjem delu. Lahko pa greste v svojem spalnem udobju še dlje in izberete posteljni vložek, sestavljen iz modulov, kjer je odziv ležišča točkoven, kar pomeni, da se popolnoma prilagaja potrebam vašega telesa med spanjem in počitkom.

Z dobrim posteljnim sistemom lahko brez dvoma živite svoje sanje. Optimo posteljni sistemi vam to omogočajo.

 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo