0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Zaščita pred sevanjem v otroški sobi

Otroške sobe

Spalnice

Bodi varen in hkrati dosegljiv. Tudi v domači sobi.
Zaščita pred sevanjem v otroški sobi

Inovativna rešitev za zaščito zdravja se imenuje PROTECT YOU TECHNOLOGY 

Tkanina, ki jo v mladinsko-otroškem programu Magnet vgrajujemo v vzglavno končnico postelje in nočno omarico, 99% prepreči prehod sevanja mobilnih naprav (mobitelov, tablic, prenosnih računalnikov) brez katerih ne moremo več. S tem omejimo škodljivo sevanje, ki negativno vpliva na telesno in duševno delovanje otrok in mladostnikov.

Spanje je nujno potrebno za nemoteno telesno in duševno delovanje. Med spanjem poteka regeneracija celotnega organizma, še posebej pa je pomembna regeneracija možganov. Sevanje mobilnih naprav na ta proces vpliva negativno, zato ga želimo čim bolj omejiti. Elementi so zasnovani tako, da smo preko mobilne naprave še vedno dosegljivi, sevanje pa se zmanjša na najmanjšo možno mero.

V skrbi za varnost pred visoko radio frekvenčnim elektro magnetnim sevanjem, ki ga oddajajo naše mobilne naprave, so v podjetju Alples razvili novo obliko tapecirane vzglavne končnice. Ta ima vgrajeno tkanino, ki preprečuje sevanje, bočna zaščita pa ščiti glavo v primeru, da ima mladostnik napravo v bližini, na nočni omarici.

Enako varnostno funkcijo ponuja tudi nočna omarica. V primeru, da moramo imeti telefon ob sebi tudi ponoči, ga lahko polnimo in odložimo na spodnjo polico.
Obod elementa z vključeno tkanino nam sevanje prepreči, še vedno pa je telefon za klice dosegljiv.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo