0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Lesene stenske obloge

Lesene stenske obloge

Lesene stenske obloge v dekorju lesa, marmorja in enobarvnega odtenka. Lesene stenske obloge v enakem odtenku kot je vaša kuhinja. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Pri zapiranja sten v kuhinji  je znova zanimiva lesena stenska obloga. Ne samo, da pritegne pogled in izžareva toplino, namreč se odlično kombinira z drugimi barvami pohištva v istem prostoru doma. Lesene stenske obloge, ne zahtevajo posebnega vzdrževanja, istočasno pa so zvočno in toplotno izolativne.

Stenske obloge se dobi v vseh barvah vrat iz ponudbe kuhinj Alples. Kot novost sta dodana dva dekorja v laminat obdelavi, ki se ju lahko kombinira z delovnimi ploščami v isti barvi. To sta laminat stari les in črni rusti. 

Možno vgraditi v vse kuhinje Alples.


Največja velikost obloge je 200 x 120 cm. Vse obloge se izdela po meri kuhinje ali stene, ki jo želite zapreti v celoti ali le delno. Možno je tudi sestavljanje dveh ali več različnih odtenkov. 


Primer stenska obloga iz ploščic in lesena stenska obloga v dekorju hrasta za napo.

Lesena stenska obloga - lesni dekor

Lesena stenska obloga - lak mat

Lesena stenska obloga - lak sijaj

Lesena stenska obloga - laminat

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo