0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Stenska obloga kuhinje, stene

Stenska obloga kuhinje, stene

Dekorativna kuhinjska stekla, motivi stene. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Steklene stenske obloge z motivom stene v kuhinji ustvarijo naraven videz lesene ali zidane stene. Obloga v videzu stene je odlična dopolnitev rustikalne kuhinje. Obloga poveže kuhinjske elemente v celoto. Motiv stene pa obdrži pridih rustikala. V tej ponudbi nudimo top izbor 12 motivov stene. Prednost steklene obloge je, da je izdelana po meri vaše kuhinje, v enem kosu iz trpežnega kaljenega stekla debeline 6 milimetrov. 


3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo