0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Trosed Team

DIMENZIJA ležišča: 197 x 185 cm

Trosed Team

DIMENZIJA ležišča: 197 x 185 cm

Trosed z ležiščem Team. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

 

Trosed z ležiščem Team v dimenziji 199 x 94 x 102 cm. Trosed je vzmeten. Uporaben je kot enojno ležišče v meri 80x199 cm. Da lahko uporabite dvojno ležišče v meri 161x199 cm sprednji del sedišča potegnete naprej k sebi, naslon pa enostavno samo položite na ogrodje. Pod sediščem je dodatni predal za vso vašo posteljnino. Blazini v naslonu ter blazini roko naslona niso fiksne. Takrat ko potrebujete trosed za ležišče jih pospravite v predal.

  • dimenzija 197 x 94 x 102 cm
  • vzmeteno ležišče 197 x 185 cm
  • trosed je uporaben kot enojno ali dvojno ležišče
  • predal v talnem delu, štiri snemljive blazine
  • enostavna uporaba ležišča s pomočjo škarjastega mehanizma
  • izbira tkanine po barvni karti

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo