0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Druženje z brati Prevc je uspelo

Peter Prevc, Domen Prevc in Cene Prevc so si vzeli čas in prišli na prijetno že drugo druženje ob dišeči kavi v Alples studio v ljubljanskem BTC-ju.

Povabilo na kavo je uspelo. Domen Prevc, Cene Prevc in Peter Prevc so se z veseljem odzvali našemu vabilu. Trije odlični skakalci in nadvse zanimivi sogovorniki so se na malce drugačen način družili z navijači. Fantje so svojo mladostno energijo odlično prelili v zanimive, iskrive, včasih jedrnate in včasih navihane odgovore. Fantje so veliko povedali o skokih, počitnicah, o mamini kuhariji, zakaj niso pevci kot večina sorodnikov, če sploh imajo čas za punce in medsebojno druženje. 

Peter novih smuči še ni preizkusil, jih bo pa v kratkem. Povedal je, da si mej ne postavlja, ker vsakdo v življenju upa na več in še več. V prihodnji sezoni si želi, da ostane med najboljšimi. Po končanem uradnem delu dogodka so prišli na vrsto vsi navijači in navijačice za podpis, spominsko fotko in kratek klepet s fanti.

Povabilo na kavo je več kot uspelo in v salonu pohištva Prevc se bomo potrudili, da se vidimo spet prihodnje leto.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo