0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Innsbruck je za Petra najtežja skakalnica, na kateri je zmagal

Po vseh težavah v tej zimi, ki so posledica neugodne poškodbe gležnja, si je Peter Prevc le izboril vozovnico za svetovno prvenstvo.

"Petru trenutno manjka več stvari. Zagotovo je glavno, da se gibljivost gležnja izboljša. Posledično bo boljše tudi ravnotežje. Potrebuje mehkobo in sproščenost. Več dobrih skokov mora ponavljati na treningu. Zdaj mu jih že uspe več, a vmes se prikrade še kakšen slabši. Ko bo na tekmi naredil dva lepa, bo imel tudi rezultate serijsko boljše," je o najboljšem slovenskem skakalcu zadnjih let povedal glavni trener Gorazd Bertoncelj, ki zaradi omenjenih težav v pripravljalnem obdobju rezultatsko od Petra več pričakuje naslednjo sezono: "Če bo zdravje v redu, zagotovo, saj je pred to imel težave. Zdravniki so rekli, da je to, ko je imel po operaciji to bakterijo in je sledila še ena operacija, res zelo težka zadeva. Ni kar tako. Težko je kar takoj veliko pričakovati od njega, saj je gleženj pri skakalcih najpomembnejši del telesa." 

Celoten članek na www.rtvslo.si/sport.
VIR: RTVSLO

Zagotovite si svojo vstopnico za zaključek letošnje sezone v smučarskih skokih, ki bo tradicionalno v Planici. Praznik v dolini pod Poncami bo od 21. do 24. marca. Več o nakupu cenejših vstopnic si lahko preberete na spletni strani Planica.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo