0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Božidar Prevc: vesel sem, da otroci ostajajo na realnih tleh

Božidar Prevc: vesel sem, da otroci ostajajo na realnih tleh

Celoten članek z video odsekom je na voljo na portalu rtvslo.si 

https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/popkultura/druzabno


Pogovor z očetom skakalnih šampionov Petra, Domna, Ceneta in Nike 

Recept za uspehe družine Prevc ni zmagovalna miselnost, "bolj doslednost za vse naloge, ki jih morajo opraviti, da so pripravljeni", pravi oče skakalcev Petra, Domna in Ceneta ter skakalke Nike, Božidar Prevc: "In te doslednosti ima Nika več kot fantje."


Oče skakalne dinastije Prevc Božidar, je bil pred začetkom planiškega skakalnega praznika, na katerem bo skokom in poletom v slovo pomahal njegov prvorojenec Peter, gost oddaje Dobro jutro. V pogovoru s Špelo Močnik in Davidom Urankarjem se je dotaknil tako Petrovih uspehov kot uspehov mlajših bratov Domna in Ceneta, ki se je temu športu že odpovedal, ter, seveda, hčerke Nike, ki bo v Planici dvignila veliki kristalni globus.

Čeprav je Peter Prevc v svoji dolgi karieri nizal uspeh za uspehom, sledili so mu brata in zdaj še sestra, Božidar Prevc poudarja, da se uspehov niso navadili: "Vsak tak uspeh je nov dogodek." Na otroke in njihove uspehe sta z ženo seveda ponosna,..

Link do celotne vsebine: TUKAJ


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo