0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

PETER PREVC IN NJEGOVA SANJSKA KUHINJA

Peter Prevc je odličen športnik in tako kot v športu, je perfekcionist tudi pri opremljanju stanovanja. Kuhinja pa je središče .......

Peter Prevc je odličen športnik in tako kot v športu, je perfekcionist tudi pri opremljanju stanovanja. Kuhinja pa je središče našega doma. Kakšna je njegova izbrana sanjska kuhinja? Na kaj prisega?

Peter daje največjo težo kakovostnemu slovenskemu pohištvu z dolgo življenjsko dobo in garancijo. Zanj je pomembna je tudi izbira primerne barve ali kombinacije barv glede na okus in sam prostor, ki je na razpolago. 

Peter Prevc vam svetuje, da se dobro pozanimate glede optimalne razporeditve elementov v prostoru. Vsekakor se vam priporoča izris več možnih postavitev. Največ praktičnih nasvetov lahko dobite v izbranih pohištvenih salonih.

Poglejte si akcijsko ponudbo kuhinj v tem mesecu.

Petrova sanjska kuhinja je kuhinja s poudarkom na kakovosti in prijetni domačnosti. Prav takšno sanjsko kuhinjo si lahko ustvarite tudi vi sami!


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo