0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Petru in Domnu se bo pridružil še Cene Prevc

Ta konec tedna bodo v Engelbergu skakali vsi bratje Prevc. Domnu, ki vodi v svetovnem pokalu, in Petru se bo pridružil še Cene.

V Engelbergu trije Prevci

Petru in Domnu Prevcu se bo ta konec tedna v svetovnem pokalu pridružil še Cene Prevc. 20-letni Cene Prevc je dobil priložnost za nastope v A reprezentanci. Glede na napredek, ki ga je Cene pokazal, ekipa pričakuje, da bo konstantno dobro skakal. Konkurenca pa se bo morala navaditi na še enega Prevca. 

Da bo Domen Prevc tako sijajno začel sezono ni nihče pričakoval. Skoki so vrhunski. Domen s tako lahkoto leti po zraku. Bravo Domen.

Padec v Ruki je Petru Prevcu pustil posledice. Padec ni bil tako nedolžen in je pustil določene bolečine v kolenu in trupu. Na naslednji tekmi je skakal z bolečinami in posledično je bil malo slabši. Zmagovalec lanske sezone svetovnega pokala torej potrebuje le nekaj dobrih skokov na treningih, ko bo začel dosegati vrhunske rezultate, pa se bo vrnila tudi samozavest.

Bratje Prevc po nove zmage.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo