0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Peter Prevc športnik leta občine Železniki

Peter je v občini Železniki že osmič prejel zlato plaketo za najboljšega športnika in mu želimo, da bi nas še dolgo razveseljeval s tovrstnimi dosežki.

V tem tednu so v Železnikih že devetnajstič zapored podelili občinska priznanja športnikom, športnim delavcem in športnim društvom. Slovesna prireditev je potekala v mali dvorani Športne dvorane Železniki. 

Športnike in druge obiskovalce prireditve je najprej pozdravil Boris Kavčič, predsednik Strokovnega sveta za šport. Boris je s ponosom povedal, da smo v Občini Železniki ponosni na naše vrhunske športnike in jim zaželel še naprej veliko dobrih rezultatov. Nato je k besedi povabil še župana občine Železniki Antona Luznarja, ki je poudaril kako pomemben je šport in njegov razvoj v Železnikih. Župan je vsem športnikom čestital in se jim zahvalil za njihov prispevek k prepoznavnosti naših krajev in s tem tudi Občine Železniki. 

Prejemnik srebrne plakete je Domen Prevc (smučarski skoki), ki nas letos navdušuje z odličnimi rezultati in je sezono začel prav sanjsko.

Zlate plakete in priznanje za posebne dosežke je podeljeval župan občine Železniki Anton Luznar. Priznanje za posebne dosežke na področju rekreacije je prejel Janez Kavčič. Zlato plaketo za športnega delavca za leto 2016 je prejel Jure Megušar. Zlato najžlahtnejšo plaketo za športnika občine Železniki v letu 2016 je prejel Peter Prevc (smučarski skoki). Peter je v občini Železniki že osmič prejel zlato plaketo za najboljšega športnika in mu želimo, da bi nas še dolgo razveseljeval s tovrstnimi dosežki. 

vir: Javni zavod Ratitovec


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo