0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Prevcomanija se nadaljuje, Peter se vrača

Da, Peter Prevc se vrača. V Zakopanah bo spet član reprezentance. Dobil bo priložnost in zopet bomo lahko uživali v njegovih skokih.

V Zakopanah bomo ponovno navijali za našega šampiona Petra Prevca, ki se po krajšem oddihu vrača na skakalnice. Trenutno Peter že trenira v v telovadnici, v sredo pa ga čakajo prvi skoki na skakalnici.

"Peter navijamo in držimo pesti, da spet poletiš do zmage."

Nič jim ne manjka.

Njihovi mami Julijani se ne zdi, da bi bili njeni trije fantje za kaj prikrajšani. Julijana Prevc pravi: "Pomembno je , da so otroci zaposleni. Šport je mojim sinovom dal red, disciplino, vztrajnost in potrpežljivost." Še vedno poleg vseh obveznosti, Peter, Cene in Domen najdejo čas za druženje s prijatelji, gredo na žur in seveda najdejo tudi čas za družino. Julijana svetuje staršem, naj otrokom treningom ne prepovedo kot posledico slabega dela v šoli. Ne vzemite jim veselja.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo